Bilde1.png

Booking for 2021

Bilde1.png

Selv om vi fortsatt står i det,  er det forhåpentligvis tid for å legge det meste som har med korona litt til side. Så selv om veien fortsatt kan være litt humpete, håper vi at det er mange av dere som nå bare brenner etter å komme i gang igjen. 

Musikkstuen Påfyll har sånn noenlunde klart å holde hjulene i gang på et vis, selv om vi må innrømme at det til tider har holdt hardt. Her er det også absolutt på sin plass å berømme alle artister og band som har stilt opp i denne perioden, selv om det har vært et salig kaos med myndigheter, pålegg, smittevernsregler og restriksjoner. At noen i denne situasjonen ikke har følt seg trygge og dermed valgt å kansellere har vi også stor forståelse for.

Vi er stolte av det vi har bygget opp de siste to årene, og kommer definitivt til å fortsette med arrangementer og live musikk med utgangspunkt i den flotte scenen vår. Den fantastiske tilbakemeldingen fra artister og publikum, gir oss stor tro på at vi er på riktig vei. 

"Rom ble ikke bygget på en dag", og vi er fortsatt opptatt av å legge stein på stein for å bygge et langsiktig fundament for en bærekraftig live scene i Stavanger. Stavanger Bluesclub, Stavanger vise & lyrikklubb og KÅKÅ kverulantkatedralen er viktige byggesteiner fremover med sine faste arrangement. 

I tillegg til nevnte partnere's arrangementer skal vi nå i gang med å legge et attraktivt puslespill for 2021. Det ønsker vi å gjøre med en god kombinasjon av artister som allerede er kjent på vår scene, sammen med nye lokale, nasjonale og internasjonale.

En aktiv uke hos oss ser sånn cirka ut som dette.

Mandager foreløpig stengt, men vi sier aldri nei til attraktive artister hvor disse dagene passer

Tirsdager er det Stavanger Bluesclub som styrer ballet.

Onsdager har KÅKÅ hevd på, men det vil kunne være ledige dager utenom deres faste årsplan.

Stavanger Vise & lyrikklubb har kontroll på 1 torsdag i måneden, ellers er det fritt fram for andre. 

Fredager skal alltid ha live musikk på programmet.

Lørdag ettermiddag har blitt en av våre aller mest populære arrangement, med fast tid 14.00 - 16.00.

Lørdagskveld er det god stemning, og alltid med live musikk fra scenen.

Søndag har til nå vært stengt, men vi ønsker sterkt også å kunne åpne opp for arrangement også på disse dagene.

Selv om vi til nå er mest kjent for musikk fra scenen, har vi også gode erfaringer med andre typer arrangement. Dette er da også noe som vi helt klart ønsker å utvikle fremover. MEN det er utvilsom live musikk som er vår viktigste aktivitet. 

Høres dette interessant ut, og har dere lyst å bli med på reisen med å yte kulturelle bidrag til vårt stadig økende publikum?

Send oss noen ord på kontaktskjemaet på www.musikkstuen.no. Dette er som nevnt et stort puslespill, og vi kan ikke garantere plass for alle. For å gjøre jobben enklest for både oss og dere, ønsker vi derfor at dere noterer ønske for dato på henvendelsen.

Med vennlig hilsen

Egil og Torstein

PS: Vi kommer med "ujevne" mellomrom å sende ut info og aktuelt stoff på denne måten, og ber derfor de av dere som ikke ønsker dette om å gi oss en tilbakemelding slik at vi kan slette dere fra mail listen.