Koronanytt for Musikkstuen Påfyll

21.05.21

Etter et par uker på sparebluss med spisepress og tidlig kveld, ser det nå ut som trinn 2 slår inn torsdag 27. mai. Da blir det slutt på tvangsforing av publikum, og skjenking til akseptable 24.00. MEN vi har vært ute en vinternatt før, og heiser ikke flagget før de lokale vaktmestrene har sagt sitt. Ellers kjører vi nå på med arrangement fremover, så det er bare å besøke https://www.musikkstuen.no/program-musikkstuen for å finne sin favoritt.

07.04.21 

Da kommer de første positive vibbene på lang tid med regjeringens plan for gradvis gjenåpning. En 4 trinnsplan med forsiktige lettelser. Vi prøver igjen å omstille, og igjen starte på planlegging og kontakt med artister/band. Selv om vi nok sliter med å tro på at det snart skal skje, gir det oss i alle fall nok en gang inspirasjon til å jobbe på videre.

23.03.21

Da er vi dessverre igjen for n'te gang nødt til å stenge ned vår virksomhet. Denne gang til 12. april. (som rett etter ble rettet til den 14.) Det røyner skikkelig på å hoppe av og på denne "koronakarusellen", men vi lover at vi igjen skal stå an av.... Alle avlyste arrangement vil forhåpentligvis få nye datoer, men solgte billetter blir selvfølgelig refundert for de som ønsker det. Ta kontakt med Goticket.no... Før vi igjen stiger inn i hiet, ønsker vi alle artister og vårt trofaste publikum god helse og en riktig god påske.

 

18.01.21

Hakk i plata, og igjen ny dato å forholde seg til. Denne gangen er det 8. februar som Stavanger kommune har blinket ut. I tillegg begynner politikerne å rasle med sablene, som igjen sørger for at kaoset fortsatt "lever" i beste velgående.

05.01.21

Da var det dessverre på an igjen. Først med nye lokale regler for kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg rett før helgen, som nå blir "overstyrt" av nye nasjonale regler. De fleste har nok fått med seg endringene, og vi orker rett og slett ikke ta en runde på disse igjen. Summa sumarum gjør det uansett at vi kommer til å holde stengt til 18. januar. Det er ikke fritt for at situasjonen etter hvert begynner å bli veldig krevende for oss. Uforutsigbarheten farger alt vi prøver å få til, og gjør booking av nye arrangement til ren bingo. Vi har også stor respekt og medfølelse for alle artister/band og kulturlivet generelt som i liket med oss kaver for å holde oss flytende.

Av motgang blir en sterk er det vist noen kloke hoder som alltid predikerer når en står i stormen. Det har vi så absolutt bestemt oss for å bevise, ved å fortsette med å bygge Musikkstuen Påfyll stein for stein. Armene har vi brettet opp for lengst, og står fortsatt på med en ukuelig stahet og optimistisk tro på at det igjen vil komme uker med aktuelt og varieret program hver dag fra scenen.

Vi skal også erkjenne at vi tross alt skal være takknemlige for at våre myndigheter tar valg for oss som faktisk virker. Til tider kan vi både være uenige og forbannet over tiltak og uforståelige regler, men vi skal ikke løfte blikket særlig høyt før vi ser at det er andre land som sliter enormt mye mer enn her på berget. Covid 19 har vist seg å være en seig jæv...., og liv og helse skal alltid ha førsteprioritet.

28.08.20

Etter møte med kommunen, har vi nå satt maks antall for de fleste bord i lokalet til 4 personer. Det vil ellers være 3 tomannsbord og 2 seksmannsbord. Dette oppsett er for tiden ufravikelig, og det er derfor ikke mulig å endre ved å flytte sammen bord og stoler. Etter nytt oppsett og fintelling vil vi derfor i en periode fremover selge maksimalt 70 billetter for at vi skal holde oss innenfor trygge smitteverns rammer for vårt publikum. Våre husregler vil bli oppgradert som følger, og vi vil presisere at reglene i aller høyeste grad er gjeldene.

07.05.20

Endelig ser vi lyset i tunnelen etter en lang tørke uten påfyll av ekte og ærlig live musikk og sosialt fellesskap. Det meldes observasjoner av tildels ustabile sjeler som står og stanger på de merkeligste plasser.. spillekåte musikere og forsmådde publikummere skal en aldri kimse av.....Vi er derfor glade for at vi nå så smått kan åpne dørene igjen.... Dessverre ikke med full fyr og stinn brakke, men rolig og kontrollert i respekt for den situasjonen vi fortsatt befinner oss i.
Nyheten om at KÅKÅ kverulantkatedralen flytter inn hos oss, er vi svært glade for. Vi ser fram til mange interessante og spennende debatter og arrangement, samtidig som deres kompetanse på video og tv vil gi rom for mye ny energi og kreative konsepter.
Vi åpner nå opp med KÅKÅ og Politisk Bar allerede på mandag, og så vil nye arrangement bli lagt ut etterhvert som de blir klar.
Dette er en ny og ukjent situasjon for oss alle, og vi ber derfor om respekt og tålmodighet for at vi strengt må forholde oss til de retningslinjer som kreves.
Informasjon og "husregler" vil bli tilgjengelig her og via plakater i lokalet.
Vi er alle i samme båt, og er nå heldigvis på vei inn i smulere farvann. Fortsatt skjær i sjøen, men vi er uendelig glade for at vi nå kan åpne igjen for vårt fantastiske publikum..

 

 

25.03.20

Da gikk det dessverre som det måtte gå, og alle arrangement ut april er avlyst, så får den videre utviklingen av Koronaviruspandemien styre eventuell fortsettelse.
Vi jobber imidlertid med å kunne tilby en digital variant av konsertene våre fra scenen på Påfyll. Dersom teknikken står oss bi, er vi dermed igang fra 31.mars med BLUES I STUA, hvor vi streamer konsertene direkte. Program vil bli lagt ut her fortløpende...

 

 

Fra og med i dag 12. mars er Musikkstuen Påfyll stengt, i første omgang til 26.mars og så får den videre utviklingen av Koronaviruspandemien styre eventuell fortsettelse. Dette betyr at alle arrangement til Stavanger Bluesclub vil bli avlyst eller utsatt i perioden. Publikum som har kjøpt billetter bes henvende seg til Goticket for refusjon eller ny dato.

Dette er en spesiell og vanskelig situasjon for oss alle, men vi er i samme båt, og ber alle våre gjester, artister, band og forbindelser om å ta vare på hverandre til vi treffes igjen. Friske og raske......

Neste Bluesnews kommer 18. februar