Koronanytt for Musikkstuen Påfyll

 

28.08.20

Etter møte med kommunen, har vi nå satt maks antall for de fleste bord i lokalet til 4 personer. Det vil ellers være 3 tomannsbord og 2 seksmannsbord. Dette oppsett er for tiden ufravikelig, og det er derfor ikke mulig å endre ved å flytte sammen bord og stoler. Etter nytt oppsett og fintelling vil vi derfor i en periode fremover selge maksimalt 70 billetter for at vi skal holde oss innenfor trygge smitteverns rammer for vårt publikum. Våre husregler vil bli oppgradert som følger, og vi vil presisere at reglene i aller høyeste grad er gjeldene.

07.05.20

Endelig ser vi lyset i tunnelen etter en lang tørke uten påfyll av ekte og ærlig live musikk og sosialt fellesskap. Det meldes observasjoner av tildels ustabile sjeler som står og stanger på de merkeligste plasser.. spillekåte musikere og forsmådde publikummere skal en aldri kimse av.....Vi er derfor glade for at vi nå så smått kan åpne dørene igjen.... Dessverre ikke med full fyr og stinn brakke, men rolig og kontrollert i respekt for den situasjonen vi fortsatt befinner oss i.
Nyheten om at KÅKÅ kverulantkatedralen flytter inn hos oss, er vi svært glade for. Vi ser fram til mange interessante og spennende debatter og arrangement, samtidig som deres kompetanse på video og tv vil gi rom for mye ny energi og kreative konsepter.
Vi åpner nå opp med KÅKÅ og Politisk Bar allerede på mandag, og så vil nye arrangement bli lagt ut etterhvert som de blir klar.
Dette er en ny og ukjent situasjon for oss alle, og vi ber derfor om respekt og tålmodighet for at vi strengt må forholde oss til de retningslinjer som kreves.
Informasjon og "husregler" vil bli tilgjengelig her og via plakater i lokalet.
Vi er alle i samme båt, og er nå heldigvis på vei inn i smulere farvann. Fortsatt skjær i sjøen, men vi er uendelig glade for at vi nå kan åpne igjen for vårt fantastiske publikum..

 

 

25.03.20

Da gikk det dessverre som det måtte gå, og alle arrangement ut april er avlyst, så får den videre utviklingen av Koronaviruspandemien styre eventuell fortsettelse.
Vi jobber imidlertid med å kunne tilby en digital variant av konsertene våre fra scenen på Påfyll. Dersom teknikken står oss bi, er vi dermed igang fra 31.mars med BLUES I STUA, hvor vi streamer konsertene direkte. Program vil bli lagt ut her fortløpende...

 

 

Fra og med i dag 12. mars er Musikkstuen Påfyll stengt, i første omgang til 26.mars og så får den videre utviklingen av Koronaviruspandemien styre eventuell fortsettelse. Dette betyr at alle arrangement til Stavanger Bluesclub vil bli avlyst eller utsatt i perioden. Publikum som har kjøpt billetter bes henvende seg til Goticket for refusjon eller ny dato.

Dette er en spesiell og vanskelig situasjon for oss alle, men vi er i samme båt, og ber alle våre gjester, artister, band og forbindelser om å ta vare på hverandre til vi treffes igjen. Friske og raske......

Neste Bluesnews kommer 18. februar

Musikkstuen Påfyll

Kirkegt. 36

4006 Stavanger

Billett bestilling

Levert av Smeltedigelen