logo

Littla aftå med Armar og Bein

23. Desember. 2022

21.00

Musikkstuen Påfyll

Littla aftå med Armar og Bein

Gode tradisjoner er en av de viktigste røde trådene som spinner julen sammen for de fleste.
Hos Musikkstuen Påfyll er vi glade i tradisjoner. Hvem er vel bedre til å foredle en slik tradisjon her i byen enn – Armar og Bein?
 
Armar & Bein er en stor fryd for øret. Bandmedlemmene har fartstid fra mange forskjellige sammenhenger. Av disse kan nevnes: Nurk Twins, Smalhans, Bernad Jenkins, Asfalt, Stavangerensemblet + mange mange flere.
Armar & Bein har eksistert siden 1999. I utgangspunktet ble bandet etablert med det formål å presentere sanger av Tom Waits, Van Morrison og Bob Dylan oversatt til norsk, til kav stavangersk. Men etter hvert begynte det å snike seg inn noen egenskrevne sanger i coverlåtparadiset.
Gruppen dyrker ikke beinhard disiplin og stramme arrangementer. Medlemmene har en filosofi som går ut på å behandle musikken som en organisk greie. Poenget er å rive ned de musikalske stengslene og begrensningene. Den handler om følelser – og spillingen avhenger av hva man ser, føler og opplever underveis. De river sangene fra hverandre og for å så bygge dem opp igjen. Derfor varierer de fra spilling til spilling. Alle tekstene handler om lokale personer, historier og ord & uttrykk.
 
Medlemmer:
Øystein «øssa» Eldøy – Gitar/sang
Bjørn Inge «kissa» Kristensen – Sang
Hans Christian «besten» Hansen – Perkusjon
Kim Hansen – Perkusjon
Torstein «kylli» Kyllevik – Trommer
Tor Egil «knallen» Jensen – Bass
Facebook

Legg igjen en kommentar

Følg oss på