logo

Medlemsklubben

Hvorfor

Med et så høyt aktivitetsnivå med arrangementer hver dag både på dag- og kveldstid, ser vi at det er utfordrende å kunne kommunisere på en tilfredsstillende måte med vårt publikum. Driftsformen er også administrativt og økonomisk krevende for oss.

Imidlertid gir den utømmelig positive responsen fra publikum og artister oss lyst og energi til å kunne gi enda mer tilbake. 

Medlemsklubben gir oss muligheter til å kunne kommunisere direkte til vårt publikum, uten å være avhengig av digitale plattformer og sosiale media som lever sitt eget liv på godt og vondt. 

Det å proklamere at en er “kulturstuen for et voksent publikum” skaper forventninger. Dette er noe vi så absolutt tar på alvor, og med medlemsklubben føler vi at vi får litt mer kontroll og rammer for det vi forsøker å få til. 

Allerede i dag har vi et av distriktets mest aktive program å tilby vårt publikum. Med Kultur Cafe’en på dagtid bygger vi dette ytterligere ut. 

At konseptet og plassen er i ferd med å bli en sosial arena, er noe vi også er bevisst på. Det skal være kjekt å besøke oss og våre arrangement, og vi ser stadig at det oppstår og utvikles nye bekjentskaper. 

Hvordan

Det aller viktigste er at du gjennom ditt medlemskap til enhver tid kan logge deg på og få fersk og riktig informasjon om det som skjer hos oss. Her ligger alt tilgjengelig, og du er ikke avhengig av at vi plutselig skal dukke opp i “feeden” din.

I tillegg til at vi dermed gir deg bedre mulighet og tid til å finne nettopp ditt arrangement, vil det også gi deg mye bedre mulighet for å kunne planlegge hva du ønsker å få med deg. 

I tillegg til den “vanlige” arrangementsinformasjonen, vil en også her finne mer utdypende informasjon omkring artistene som kommentarer og video’er.

Det skal selvfølgelig også være en gulerot for å bli med i  en medlemsklubb, og det vil det være flere av hos oss. Foreløpig kan vi nevne;

  • Trekning av 2 gratisbilletter til hvert arrangement
  • Mulighet for deltakelse i hovedtrekning av weekend tur for 2 til London. 
  • Egne eksklusive konserter for medlemmer.
  • Medlemspris i baren frem til arrangementsstart for alle våre arrangement.
  • Andre eksklusive medlems arrangement som f.eks. skjærgårdscruise, og musikk- og vinturer til utlandet.

Enkel innlogging med egen medlemsside. Pris pr. år kr. 250,-