logo
VELKOMMEN SOM MEDLEM AV

Musikkstuen Påfyll

Kulturscenen i Stavanger med den gode "stuefølelsen" og de mange mulighetene.

Om Musikkstuen Påfyll

Musikkstuen Påfyll er et utested i Stavanger for alle som liker god folkelig musikk og kultur,  som utøves live fra en stor og romslig scene. 

Med  hyggelig atmosfære og sjarmerende innredning, er Musikkstuen Påfyll en plass hvor folk trives. Her er det stor takhøyde og rom for de fleste sjangere innen musikk, og kultur.

Kulturstuen for et voksent publikum

Vi ønsker i utgangspunktet at hverken vi, vårt publikum eller våre artister skal plasseres i en eller annen bås for alder. Vi styrer imidlertidig litt bevist mot at våre arrangement normalt vil ha mest fokus mot et publikum fra 40 og oppover. Det er krevende å bygge et nytt konsept, og da har vi valgt å ta utgangspunkt i en målgruppe som det ikke er så mange andre utesteder som gjør her i byen.

 

Små intimkonserter, stinn brakke og fullt rock’n roll kjør, allsang, lørdagsdans, åpen mic og jam session, improteater og humorshow – det er kun publikum’s ønsker som setter begrensningene.

Musikkstuen Påfyll er en typisk klubbscene med ca. 90 sitteplasser og 60 ståplasser. Kan også utvides til konsertlokale opp til 250 ståplasser.  Ingen bordbestilling, og det er prinsippet om første mann til mølla som gjelder.

Som endel av det å være “kulturstuen for et voksent publikum”, starter vi alle våre kveldskonserter på fredag og lørdag kl. 21.00. Bandet slutter å spille ca. 23.30, og baren stenger da ved midnatt 24.00. Det er dermed ikke nødvendig å “springe på byen” halve natta for å ha det gøy.

Musikkstuen Påfyll har en egen medlemsklubb for publikum.  Her trekkes gratisbilletter til våre arrangement, samt egen “medlemspris” frem til arrangement start.

Musikkstuen Påfyll er Stavanger’s lille kulturscene med et variert tilbud arrangementer hele uken. Selv om det i hovedsak er musikk som utøves fra scenen, vil det også være et stort mangfold av andre kulturformer å oppleve hos oss.

Stavanger Bluesclub

Stavanger BluesClub holder sine ukentlige konserter hver tirsdag kl. 20:30 på Påfyll i Stavanger. Klubben presenterer lokale, nasjonale og internasjonale bluesartister og band på sine klubbkvelder.

Stavanger Vise og Lyrikklubb

Hva har Thomas Dybdahl og Susanne Sundfør til felles? De har begge opptrådt på Åpen Scene i Viseklubben lenge før de var kjente artister! Nå er det viktig å understreke at terskelen er lav.

KÅKÅ Kverulantkatedralen

Stiftelsen KÅKÅ kverulantkatedralen i Stavanger er en frittstående plattform for meningsbrytning om samtidens viktigste problemstillinger. KÅKÅ skal skape og styrke offentligheten