logo
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

ELLE MELLE i Viseklubben

ELLE MELLE i Viseklubben

mar 30, 7:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

UTSOLGT

" Elle Melle " består av Odd Erik Ognedal, Svein Hyttebakk og Jon Konrad Strøm. Bandet ga ut sitt debutalbum i 1996, mottok Prøysen-prisen i 2000 og ble nominert til Edvard-prisen i 2001. Bandet har over 6 millioner Spotify-streams, og i over 25 år har sanger fra deres 8 studioalbum strømmet ut av radioen over hele landet.

De fleste vil dra kjensel på låter som Frokost På Kafe, Ikkje Vekk meg Når Du Går, På Denne Tiå Her I Fjor, Du Sko Vært Her Nå, Ser Du Då At Eg E Din, og ikke minst den umiddelbare klassikeren Himmelhøge Sti.

Våren-2022 ga elle melle ut albumet «Californian Mornin’», med 11 sanger fra elle melle-katalogen oversatt til engelsk. Men nye sanger på norsk - som vanlig - skal utgis i løpet av 2023.
Trioen gleder seg til å spille hos Stavanger Viseklubb!"

Billetter kjøpes på Vipps 510775.
NYE PRISER !!!
Medlemskort 100,- , gjelder for 12 mndr.
Billettpris 250,-
Medlemspris 200,-
Mulighet for kortbruk i døra , dersom billetter igjen.
... Les MerSe Mer

126 interessert  ·  16 går
Deathbarrel

Deathbarrel

mar 31, 9:00pm - apr 1, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Da er vi så heldige å få Deatbarrel på scenen igjen. Norges eneste Outlaw Country band som med sin upolerte og særegne stil spiller ekte og ærlig musikk som er gnagd helt inn til beinet. Med beksvart humor og direkte kommunikasjon anbefales trioen ikke til sarte sjeler, men alle som tåler en musikalsk trøkk har en tendens til å bli blod fan.

Frontfigur Ottar Stangeland er også kjent som 'The Fat Animal' i bandet Haggis som har herjet på scener i hele verden. Musikken er rå og rebelsk, og tekstene reflekterer et heftig og hardt levd liv. Platen Merciless Winds med høydepunkter som Some Kinda Cancer og tittelsporet Merciless Winds, har fått fantastiske anmeldelser, og tatt Vestlandet med storm. Deathbarrel bærer med seg frihetsdrømmen som deles av alle som vet hva ærlig arbeid er. Få deg en heftig musikkopplevelse med regionens kanskje råeste band.


Konsertstart 21:00
Aldersgrense 23 år.
Dørene åpner 20:00
... Les MerSe Mer

54 interessert  ·  4 går
The Nickel

The Nickel

apr 1, 2:00pm - apr 1, 4:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

The Nickel er et Tom Waits tribute band. Med frontmann Magnor Kolnes sin eminente stemmeprakt lukter det skikkelig Waits dedikasjon lang vei.
Bandet:
Magnor Kolnes-Morten Goa-Morten Hinna-Sverre Samuelsen-Thormod Idsøe

41 interessert  ·  13 går
Lørdagsdansen med 2ndGeneration

Lørdagsdansen med 2ndGeneration

apr 1, 9:00pm - apr 1, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Da var vi klar for et nytt år til å føre dansetradisjonene videre her i Kirkegata. Det er over 100 år siden første par svingte seg til heftig dansemusikk i disse lokalene, så hvorfor ikke ta med seg partneren, venner eller naboen for en skikkelig danseaften midt i Stavanger sentrum.
Lørdagsdansen er et tilbud til voksne som setter pris på en svingom til god og skikkelig dansemusikk, uten å måtte springe på byen halve natten.

2ndGeneration fra Haugesund spiller Pop/Rock m/hovedvekt på swing-rock. Det går for det meste i 60/70-talls musikk med slagere fra Creedence,Chuck Berry, Buddy Holly, Stones o.s.v.

Bandet ble opprinnelig startet i 1964. Leif Arne Isene (spilte senere i Flop) var med fra starten, og Gunnar Andersen kom med etterhvert. Etter skiftende besetning ble gruppen oppløst i 1968, men kom i gang igjen fra 1985. I nåværende besetning er det kun Arthur Nordal
som er fra original-besetningen (1964).

2ndGeneration i dag:
Sverre Jacobsen - Gitar, Vokal
Per Ivar Iversen - Gitar/Percussions, Vokal
Arthur Nordal - Trommer, Vokal
Karl Johannes Tvedt - Bass, Vokal
Håkon Holm - Gitar, Vokal

Dørene åpner kl. 20.00
Musikken spiller kl. 21.00 - 23.30
Dørene stenger kl. 24.00
... Les MerSe Mer

22 interessert  ·  5 går
HOWLIN’ JUKES

HOWLIN’ JUKES

apr 4, 8:30pm - apr 4, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Gutta i bandet har lang fartstid og det oser spilleglede på scenen, de får ofte gode tilbakemeldinger om godt driv og fantastisk sceneshow.
Med Geir Mæhle i front, brødrene Blom på hver side og den stødige Morten Bergstrøm bak trommene kan du vente deg et fyrverkeri av et band!!!
De spiller meget dansbar blues og pleier ofte å "løfte taket"!!!
Har du sett de en gang glemmer du de aldri!!!
Howlin’ Jukes trives best live, og har spilt på flere blues-festivaler i Norge som: FjordBlues-festivalen i Sandane 2016 og 2020, Haugesund Bluesfestival 2019, Skånevik Bluesfestival 2021 og Finse Blues 2022.

Vokal: Geir Mæhle
Gitar: Paul Blom
Bass: Geir Blom
Trommer: Morten Bergstrøm
Howlin’ Jukes – Facebook: www.facebook.com/HOWLIN-JUKES-1423219774659998/
Howlin’ Jukes – Youtube: youtu.be/tu1OuEB9nKs
Howlin’ Jukes - Bluesnews: bluesnews.no/soek?a=1&q=Howlin+Jukes
... Les MerSe Mer

45 interessert  ·  10 går
Påske Spesial Jamsession

Påske Spesial Jamsession

apr 8, 7:00pm - apr 8, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Påsken har alltid vært en litt spesiell tid for oss. Endel av vårt publikum emigrerer til fjellheim og hytter, samtidig som det alltid er minst en musiker i hvert aktuelle band som gjør det samme.
MEN heldigvis er det flere som er råklar for å vise sine musikalske talenter på scenen.
Vi inviterer derfor til en heidundranes jamsession på påskeaften.
Dørene åpner kl. 19.00 og vi starter allerede kl. 20.00 og så går det slag i slag til midnatt.
Scenen er rigget og klar til å ta imot alle spillekåte band/artister. Alt etter påmelding legges det opp til 3-4 låter hver. Solo, duo, trio eller fullt band - alle er velkommen. Det vil være tilgjengelig egen backing.
Selvfølgelig skal dette også være kjekt for vårt trofaste publikum, så dørene er åpne med gratis inngang hele kvelden.
... Les MerSe Mer

23 interessert  ·  3 går
Erik Harstad & The Buzz Brothers

Erik Harstad & The Buzz Brothers

apr 11, 8:30pm - apr 11, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Erik Harstad har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband. I den senere tid har han vekket til live bandet Erik Harstad & The Buzz Brothers. Bandet leverer musikk av høy kvalitet.
Et knippe eminente musikere som sammen skaper bluesmusikk med et moderne utrykk, spekket med briljante solopartier og fengende rytmer. Repertoaret er tydelig inspirert av klassisk, amerikansk blues fra 50 og 60-tallet, framført på en leken og elegant måte. Låtmaterialet er en god blanding av egenkomponert musikk og låter av artister som Freddie King og Ronnie Earl. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.
Arild Steinsrud er en etablert og ettertraktet musiker. I tillegg til å spille med Erik er han en viktig brikke i bandet Nickels & Dimes. Han er også et hett navn som freelancemusiker, og har bla. spilt med Terje Rypdal, Ronnie Le Tekrø og Reeves Gabriels.
Henrik Maarud oser av musikalsk rutine og erfaring. Han har jobbet tett sammen med sin bror, Amund, i både The Grand og Amund Maarud Band. Henrik er i tillegg en ettertraktet freelance
musiker, sessionmusiker og studiotekniker.

Erik Harstad-Gitar og vokal
Arild Steinsrud-Bass
Henrik Maarud-Trommer
... Les MerSe Mer

11 interessert  ·  3 går
Ole Evenrud - 40 år som Blond og billig

Ole Evenrud - 40 år som Blond og billig

apr 14, 9:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Ole feirer "40 år som blond & billig", sammen med Mats og Ingvald blir det låter fra "Det vakke min skyld", Ole i'Dole, 80 tallet og helt fram til i dag. Krydret med humor og elleville historier fra en lang og lystig karriere.

69 interessert  ·  13 går
GLORY DAYS - a tribute to BRUCE SPRINGSTEEN

GLORY DAYS - a tribute to BRUCE SPRINGSTEEN

apr 15, 2:00pm

Påfyll

Glory Days spiller en hyllest til The Boss, Bruce Springsteen og konsertene gjøres i et akustisk format.

Her får publikum bli med på en musikalsk reise igjennom katalogen, alt i fra de største sangene og noen dryss av skulte skatter ifra Bruce sin katalog.

Bandet har spilt i over 3 år, og høster gode kritiker med utsolgte konserter og endelig kommer de til Stavanger.

Glory Days medlemmene er veletablerte musikere i fra Haugalandet og består av:
Vidar Stueland (Vokal)
Jostein Bergfjord (Gitar og Kor)
Jan Inge Kvilhaugsvik (Gitar og Kor)

Konsertstart kl. 14.00.

Kjøpte billetter refunderes ikke.
... Les MerSe Mer

75 interessert  ·  18 går
Infinitum og Taking Back October

Infinitum og Taking Back October

apr 15, 9:00pm - apr 15, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Infinitum ble dannet i 2018 av vokalist og låtskriver Hege Kristin Kjærvoll og bandet består av erfarne musikere i 40 årene fra Stavangers musikkmiljø.
I 2020 gikk bandet inn i Studio 110 sammen med produsent Inge Riska (Vamp, Morten Abel, Vestlandsfanden etc etc).
Første singelslipp ble gjort i Juli 2021 med låten Caught in a trap, som er en catchy kort heavy låt med klare referanser til symfonisk rock/heavy/metal med kvinnelig frontfigur. Til nå har de gitt ut 3 låter og en fjerde er på vei.
Stemmen til Hege Kristin er meget stor, og hun mestrer rock og opera og er på høyde med de aller beste innen sjangeren symfonisk rock/heavy/metal. De andre musikerne er vokst opp på 80 tallet og er ikke redd for å kaste inn klassiske heavy riff / soloer nettopp fra dette tiåret, samtidig som vår Keyboardist er en Maestro ift symfoni arrangementer. Låtene som blir presentert varierer fra kjappe catchy låter, til mer progressive arrangementslåter, men alltid med catchy melodinjer som setter seg i hodet.
Etter opptreden på Brynerocken i 2022 fikk bandet gode omtaler i Norges største Heavy-Metal magasin, Scream Magazine:
«Dette bandet byr på et finurlig «Nightwish-lydbilde», der synth-elementer spiller en stor rolle. Denne konstruksjonen hviler i tillegg på sopranen til bandets hovedperson Hege Kristin Kjærvoll. Hvis alle elementene ikke er fremført helt riktig kan hele opptredenen bli mislykket. Risikabelt, ikke sant? Heldigvis er dette, så langt lite kjente vestlandske bandet, sannsynligvis også en gjeng med perfeksjonister. I løpet av opptredenens varighet klarte jeg ikke å fange opp noe som kunne trekke konserten ned. Ikke bare det. Hege Kristin Kjærvoll virkelig imponerte med sin stemme som her i festivalsettingen til og med hørtes mektigere ut enn på singlene. Hennes kontakt med publikum var også god, så her har vi et band med et veldig godt potensial.»

Etter konsert i Flekkefjords storstue, Spira, skrev Avisen Agder om Infinitum:
«… fra det harde og kompromissløse, var det et symfonisk hardrock-band som entret scenen. «Større», dypere, mer melankolsk og pompøst»
«Dette ble en konsert mange nok ikke hadde ventet seg, men som ga mange en skikkelig aha-opplevelse.Vokalist Hege Kristin Kjærvoll leverte vakker sang, med rock og operaaktige toner i tett samarbeid. De fikk garantert nye fans i Flekkefjord denne kvelden»

Infinitum består av:
Vocals: Hege Kristin Kjærvoll
Guitar: Arni Sørli
Bass: Ole Forus
Keys: Kevin van der Linde
Drums: Roger Kvingedal

Denne kvelden tar vi med oss Taking Back October....

Taking Back October er et rockband fra Rogaland som består av medlemmer med lang erfaring fra Rogalands musikkmiljø. Bandet ble etablert i 2019 av Lars Martin Aasgård (Diamond Dogs – David Bowie Tribute), Svein Ove Netland (tidl. PaDIOna – Dio Tribute) og Jan Cato Traa (Ovërhead – Motörhead Tribute), når de fant ut at de ville skrive sin egen musikk i stede for å spille noe andre hadde laget. De fikk med seg Fredrik på Hammond og kombinerte sine bakgrunner fra Rock, Punk og Blues for å gi låtene et eget lydbilde. I senere tid har bassisten Rolf Nymark (kjent fra bla. Cirkus Larsen og Howlin HoundDogs) blitt med i rekkene, etter at Paul Ueland forlot bandet.

«Vi tenker ikke på sjanger. God musikk er det som er låter fett i ørene»

Med energisk gitar, kraftig vokal og krydret Hammond, vil publikum få servert et spennende lydbilde og musikkopplevelse med Taking Back October.

Bandet består av:
Lars Martin Aasgård (Vokal)
Svein Ove Netland (Gitar)
Jan Cato Traa (Trommer)
Fredrik Kverneland (Keys)
Rolf Nymark (Bass)
... Les MerSe Mer

73 interessert  ·  18 går
Jordi Amorim Collective

Jordi Amorim Collective

apr 16, 7:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Jordi Amorim is a producer, arranger, guitarist, bassist and researcher from the new generation of musicians from Bahia. At the age of 27, he have been producing growing artists in Salvador’s scene like Lucas Gerbazi, Iane Gonzaga and Isa Meirelles.

As an instrumentalist, he played with Oskestra Rumpilezz, Carlinhos Brown, Timbalada, Rosa Passos, Alaide Costa and other important names of Brazilian music. Like composer and solo artist, Amorim has released three singles and an EP called Serendip. This work made him guest of events like Festival de Jazz do Capão, Salvador Jazz and others.

Under the mentorship of the important maestro Letieres Leite, Amorim has eyes on the percussion of Bahia and it’s African roots creating a remarkable way of playing, composing and arranging. As long Amorim works on his functions like instrumentalist, producer and arranger, he is also a researcher in master degree on PROMUS at the Federal University of Rio de Janeiro.

Jordi Amorim will be accompanied by the luxurious musicians Carlos Sanchez on bass, Simen Amundrud on drums and Silas Gomes on piano.

Guitta- Jordi Amorim
Bass- Carlos Sanchez
Drums- Simen Amundrud
Pino- Silas Gomes
... Les MerSe Mer

2 interessert  ·  2 går
BIK band

BIK band

apr 18, 8:30pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Kissa (vokal):
Bjørn Inge "Kissa" Kristensen er en vokalist fra Stavanger med fartstid i en lang rekke band.
Etter å ha sett Nurk Twins på Frisinn som 14 åring, var ikke Bjørn Inge Kristensen i tvil om at det var musikken han ville satse på. Det første bandet "Kissa" startet opp var Hawk Blackwood. I 1973 ble Kristensen vokalist i det populære prog rock bandet Bernad Jenkins.
"Kissa" har vært vokalist i en rekke band som Blue Condition, Dickensbandet/The Sundaze Gang, Armar & Bein, Companiet, Delbert Morrison Band, Engens Gledeshus, Harrys Lirekasse og Froddies Hot Five

Charlie (piano/orgel/vokal):
Jarle, eller Charlie, har opplevd det meste som en av pilarene i det stavangerske rockemiljø, og han tar mye av det på kornet i tekstene sine.
Solo debuten "Tiå flyge" kom i 2013. Jarle har lenge vært aktiv i musikkscenen. En kort oppsummering av en mangslungen musikerkarriere inkluderer navn som Englakoret, Bazar, Veslefrikk og Magne Høyland Band i tillegg til utallige jobber i utallige andre konstellasjoner
På «Tiå fyge» har Jarle fått med seg et eliteserielag av gode venner og medmusikanter, inkludert blant andre Anders Bru (Stavangerensemblet), Per Vestaby (Velslefrikk, Mercury Motors, CC Cowboys) og Alf Terje Hana (Athana).
Soloprosjektet har utviklet seg til Charlie & Balladefabrikken.
Jarle er far til musiker Julie Enger Børresen, kjent fra Frøken Fryd og soloprosjektet Luli .

Eric Slim Zahl (gitar/vokal)
Eric Slim Zahl mottok i 2017 Stavanger Kommunes Kunstnerstipend for sitt arbeide og har spilt på de største (blues-)festivalene i Norge - som Notodden Blues Festival, Blues in Hell, Nidaros Bluesfestival, Dark Season Blues (Longyearbyen), samt større festivaler i Europa som Blues Peer (Belgia), Sierre Blues Festival (Sveits), Lucerne Blues Festival (Sveits), Valemaggia Magic Blues (Sveits), Hondarribia (Baskerland/Spania), Rauma Blues (Finland) for å nevne noen.
I tillegg til seieren i European Blues Challenge i 2016, kan Eric også skilte med semifinaleplass i International Blues Challenge som ble avholdt samme år. Han har også spilt på klubber som B.B. King´s Blues Club og Alfred´s (Stax) på Beale Street i Memphis, TN og Aint Nothin´ But og Blues Kitchen i London, UK.
Eric har gitt ut to album sammen med bandet The South West Swingers.

Roald Brekke (bass)
Spiller med Eric Slim Zahl og Reidar Larsen, og har spilt på de største (blues-)festivalene i Norge - som Notodden Blues Festival, Blues in Hell, Nidaros Bluesfestival, Dark Season Blues (Longyearbyen), samt større festivaler i Europa som Blues Peer (Belgia), Sierre Blues Festival (Sveits), Suwalki bluesfestival (Polen), Lucerne Blues Festival (Sveits), Valemaggia Magic Blues (Sveits), Hondarribia (Baskerland/Spania), Rauma Blues (Finland) for å nevne noen.

Atle H. Strøm (trommer)
Spiller med Reidar Larsen, og har spilt på de største (blues-)festivalene i Norge - som Notodden Blues Festival, Blues in Hell, Nidaros Bluesfestival, Dark Season Blues (Longyearbyen), samt større festivaler i Europa som Blues Peer (Belgia), Sierre Blues Festival (Sveits), Lucerne Blues Festival (Sveits), Suwalki bluesfestival (Polen), Hondarribia (Baskerland/Spania), Rauma Blues (Finland) for å nevne noen.
Har tidligere spilt med Crossroads, Hard Luck Blues Band, Stavanger Bluesband, Eric Slim Zahl & the South West Swingers + mange andre prosjekter.
... Les MerSe Mer

45 interessert  ·  9 går
Picidae - plateslipp

Picidae - plateslipp

apr 20, 7:00pm - apr 20, 9:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Torsdag 20. april kommer duoen Picidae til Stavanger for å spille musikk fra sin nye plate. Med seg har de også rykende fersk vinyl og CD!

Picidae består av Sigrun Tara Øverland på
vokal, lyre, autoharpe, gitare, tungetromme og taishogoto og Eirik Dørsdal på trompet, elektronikk, kalimba og vokal. Duoens særpreg finner en i de spesielle klangkombinasjonene: ur-instrumentet lyre og andre strengeinstrumenter kombineres med en trompet som plukkes fra hverandre og settes sammen igjen på uante måter, samt synther og annen elektronikk.

Picidae jobber innenfor en musikkstil som drar tankene mot jazz og viser, men musikken har også elementer av pop og folk/world. Musikerne har bakgrunn fra band som Kaada, Augur Ensemble, Fym og Anne Marie Almedal.

Høsten 2016 ga Picidae ut sitt debutalbum ”It’s Another Wor d” på Karl Seglems plateselskap NYE NOR (tidl. Norcd) . Platen er spilt inn i Morten Martens (Thom Hell, Hanne Kolstø) studio The Lodge på Odderøya i Kristiansand. Platen har mottatt flotte anmeldelser
og var inkludert i The Europe Jazz Media Chart for oktober 2016. Våren 2017 ble albumet lansert i Benelux, også her til gode anmeldelser.

Picidae har også tidligere gitt ut EPen, “Yes make me dream” som ble produsert av Even Ormestad og Audun Borrman (Hanne Hukkelberg, Marit Larsen og Susanna & the Magical Orchestra). Det har allerede kommet to singler fra plata og 10. mars slippes selve plata.

Picidae har spilt konserter i Norge, Sverige og Italia på særere steder som mausoleer, gamle fabrikker og bunkere til gallerier, kirker, festivaler og klubber. Duoen har også vært på fire
Japanturnéer.

Sagt om Picidae:
"Pregnante melodiar, gjennomarbeidde arrangement i eit musikalsk landskap som hentar inspirasjon frå jazz, pop og renessansemusikk." (Lars Mossefinn, Dag og tid)
"En sikker, velmodnet og klanglig original stemme i det store popkoret." (Terje
Mosnes, Jazzinorge.no)
“Lenge leve det uforglemmelige!” (Johan Schoenmakers, Altcountry Forum, Nederland)
“De spesielle sangene til Sigrun Tara Øverland og Eirik Dørsdal slår ut i full blomst og fortsetter å overraske og fortrylle” (Erwin Zijleman, Krenten Uit de Pop, Nederland)
"It's Another Wor d" er et fascinerende album som har gjort et dypt inntrykk på meg” (Fred Pach, Waardering Muziekwereld, Nederland)
“Musikalsk tryllestund" (Mette-H. Berger Amundsen, Andøyposten)
“Stemningsfulle låter på rekke og rad" (Vidar Eliassen, VOL - Vesterålen online)
“Trollbandt publikum med varme, fyldige harmonier og lyriske, komplekse melodier som vekket assosiasjoner til artister som Lex Land og Susanne Sundfør" (Vårin Alme, Østlandsposten)
“Lavmælte toner som fester seg til sjelen.” (Tore Myrberg, AustAgder Blad)
“En symfonisk våkendrøm”(Jørgen Brynhildsvoll, Universitas)
“Musikk som tar deg med opp i de høyere, mentale luftlag.” (Torgeir Eikeland, Fædrelandsvennen)

Turneen er støttet av Norsk jazzforum
... Les MerSe Mer

16 interessert  ·  4 går
Geir å di

Geir å di

apr 21, 9:00pm - apr 21, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Geir å di er et coverband fra Stavanger. Hver spillejobb er en fest. Vi lover god stemning og trøkk. Geir å di er:
Geir: trommer
Anne Torill: vokal
Bent: vokal og gitar
Morten: gitar
Jann: bass
Rock on!

14 interessert  ·  6 går
Amber

Amber

apr 22, 2:00pm - apr 22, 4:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Tøm gospel, folk, country, blues & jazz i ei bøtte og rist godt. Der har du AMBER.

AMBER serverer håndspilt vare fra artister som Norah Jones, Eric Clapton, Eva Cassidy, Bob Dylan, Michael Jackson, Sheryl Crow, Hoagey Carmichael m.fl - pakket inn i en cool, dempet atmosfære.

Her oser det av sjel. Og respekt for de gamle mesterne. Dette er primært musikk for et lyttende publikum, fremført av drevne musikere med lang fartstid:

Ørjan Kjos - Bass - Mannen som spiller i 1000 band. Over 30 års fartstid som musiker, mange av dem på heltid.

Tom Weum - Vokal /gitar - Heltidsartist. Komiker, musiker, låtskriver og gitarist. Her får han brukt både talegaver og musikalitet.

Tory Raugstad - Trommer / perc - Heltidsartist. Multi- instrumentalist. Flittig brukt både i studio og på scener lokalt og nasjonalt.

Thorbjørn E Gunnarsen - Keyboards - Ringrev med «blått» musikerblod. Spiller groovy, skjeivt, presist og smakfullt på samme tid. Sjelden vare
... Les MerSe Mer

9 interessert  ·  4 går
Det Pene Bæn

Det Pene Bæn

apr 22, 9:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Det Pene Bæn er et rockeband fra BRUSAND som synger på dialekt. Tekstene handler ofte om kjærlighet og sex, men tar også opp sosiale og politiske temaer. I musikken brukes elementer fra flere sjanger som rock’n’roll, regga, ska, disco, punk, soul og country.

Vi fremfører de kjente sangene Elektriske Damer, Hunger, Ud å Kjøba Daddler, Sol Sol Sol, Isprinsesså, Gønn På og Kjærlighedsang te 2 Damer på ein gang, pluss mange mange fler.
Låtene rockes frem med stor spilleglede og mye halloi!
Vi benytter også anledningen til å presentere den nye singelen «GAMMAL».

Lørdag 22.04.2023 stiller DET PENE BÆN på PÅFYLL med følgende lineupp:

Øyvind Dørum - Sang
Jarle Valle - Gitar
Ivar Oliversen - Bass
Marius Kalberg - Trommer
Aina Egholm - Tangenter
Charlotte Obrestad - kor
Elin Handegård Valle - kor

Support STATOR
Christian F. Johannesen - Vokal
Sondre Kommedal - Gitar
Eva Guardia - Bass
Leif Inge Torgersen - Trommer
... Les MerSe Mer

19 interessert  ·  2 går
Flamenco por Primavera! Danseforestilling

Flamenco por Primavera! Danseforestilling

apr 23, 6:00pm - apr 23, 8:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Stavanger Flamenco byr på en variert og energisk forestilling i anledning våren! Her vil forskjellige stilarter presenteres, alt fra dramatisk petenera, klassisk spansk gitar, fengende rytmers por tangos til flamencoens mørke og opprørske sinnstemninger som «seguiriyas» og «martinetes». Profesjonelle musikere vil både akkompagnere dansen og fremføre solospill innenfor et rikt og variert repertoar.

Gitar: Esteban Cuesta
Asgeir Aarøen
Cello: Bodhild Vossgård
Cajón: Kjetil Hana.
Dans: Ana Steen
Kjersti Dahl/Stavanger Flamenco

Esteban Cuesta er fra Malaga i Andalucia og vi hører flamencokunstens unike egenskaper i hans spill: Formens perfeksjon og virtuositet/kraft og den spanske følsomhetens klang og dybde. Han vil fremføre flere av flamencoens forskjellige stilarter, både solo og i samarbeid med danserne Ana Steen og Kjersti Dahl, samt cellisten Bodhild Vossgård og cajonist Kjetil Hana.

Asgeir Aarøen er kjent både for sitt gitarspill og sine egne komposisjoner som er inspirert av både hispanoamerikanske, orientalske og europeiske musikktradisjoner. Han har med sin kvartett "Asgeir og Mo" vært en sentral skikkelse i Oslos Internasjonale flamencofestivaler der han har spillet for kjente danseartister som Bellali Austria og Jaime el Estampio. Med den verdenskjente flamencodanseren Noelia Sabarea har han turnert i både Spania, Norge og andre land. Asgeir Aarøens komposisjoner har spredt seg internasjonalt og blir bl.a spilt i USA, Belgia, Østerrike, Finland, Kypros og Hong Kong. I tiden rundt 2011-2014 samarbeidet han med Kjersti Dahl, Ana Steen og Kjetil Hana. Kveldens forestilling vil by på nye flamenconummer i samarbeidet mellom de fire, samt spansk klassisk solo gitar. Asgeir Aarøen jobber også som gitarlærer på Kulturskolen i Stavanger.

Bodhild Vossgård er cellist og komponist. Med flere utgitte album med egenkomponert musikk, er hun et kjent navn i den klassiske musikkverden. Hun spiller i Stavanger Symfoniorkester, og innledet et samarbeid med danser Ana Steen høsten 2022, som har gjort stor suksess på scenene. De vil fremføre en spektakulær petenera sammen med gitarist Esteban Cuesta denne kvelden, og kanskje får vi høre noen flere soloer av Bodhilds egen heftige og dypt stemte cellomusikk.

Kjetil Hana er en kjent multimusiker med lang og variert scenisk erfaring. Han spiller og komponerer på både gitar, perkusjon, piano og kontrabass. Har bl.a samarbeidet med musikergruppene "Gjøk", "Los Antenas", "Asgeir og Mo", og skrevet filmmusikk til flere av regissøren og forfatteren Trine Volland sine filmer. Han har vært Stavanger Flamencos trofaste perkusjonist siden 2010.

Kjersti Dahl er flamencodanser og -pedagog med lang erfaring, og er utdannet på diverse skoler og akademier i Spania og i Norge. Hun har levd med sigøynerne i Granada et år i 1990, der hun ble kjent med flamenco-kunsten fra "innsiden". Kjersti leder og underviser i Stavanger Flamenco, men har også undervist andre steder i landet, bl.a Trondheim, Bodø og Tromsø. Kjersti Dahl har samarbeidet bl.a med "Asgeir og Mo", og danset på flere større arenaer, som Stavanger Konserthus, Haugesund Konserthus og Parkteateret i Oslo. Hennes fremføringer er alltid egenutviklede koreografier.

Ana Steen begynte å danse flamenco hos Kjersti Dahl i Stavanger Flamenco i 2005. Siden har hun tatt steget ut til Spania og spesialisert seg på en egen teknikk med "Bata da Cola": "Kjole med hale". Hun har vært på lengre studieopphold hos Noelia Sabarea i Algeciras og utviklet denne imponerende danseformen som krever høy kroppslig styrke og mye øvelse. Hun har danset på flere sceneshow, bl.a på Spor 5 med Bodhild Vossgård, og i Stavanger Konserthus med "Asgeir og Mo". Hennes danser er egenutviklede, nyskapende koreografier.

Velkommen til en frodig spansk aften!
... Les MerSe Mer

79 interessert  ·  6 går
Jam Session

Jam Session

apr 25, 8:30pm - apr 25, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Så var det igjen klar for en av våre populære jamsessions.

Dette er kvelden hvor alle våre musikalske bluesvenner får mulighet til å vise hva de kan. Forhåpentligvis får vi også stifte bekjentskap med nye spennende artister.

De som vil entre scenen denne kvelden, tar gjerne ta med seg eget instrument, alt fra sangstemme, gitar, blåseinstrument, fløyte, munnspill, munnharpe, rytme- og rasleinstrumenter, bass og andre ting. Piano er på plass og klar til bruk.

Og kveldens jamvert er selvfølgelig Arne Kolstad som på sitt sedvanlige vis har full kontroll i rekkene.
... Les MerSe Mer

23 interessert  ·  2 går
Jan Toft med Svein Olav Herstad i Viseklubben

Jan Toft med Svein Olav Herstad i Viseklubben

apr 27, 7:00pm - apr 27, 10:30pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Ofte blir veien til mens man går. Dette er i alle fall tilfellet denne gangen. Med et knippe låter i kofferten er Jan Toft klar for Stavanger vise & lyrikklubb.
Med seg har han jazzpianist Svein Olav Herstad, hans absolutte foretrukne makker i scenesammenheng. Sammen har de tidligere turnert både kirker og visescener omkring i Norge.
Som en del av originalbesetningen i Vamp stadfestet Jan Toft tidlig sin posisjon som en av Norges mest særegne vokalister og låtskrivere. Toft etablerte seg for alvor også som en stødig soloartist i 2010, med den kritikerroste “Alle E Aleina”. Han har også gjort seg bemerket som en utmerket tolker av andre sitt materiale, noe han kyndig beviste med utgivelsen “Et minne om deg” (2003).
Planene er overhodet ikke lagt for konserten. Ingenting er skrevet i stein. Alt kan skje. Det eneste som er sikkert er at duoen lover gamle viser i popdrakt. Kanskje stiller flere musikere på scenen, kanskje ikke. Veien blir som sagt til mens man går.
” Det åpenbarer seg en aldri så liten sangskatt på «Alle e aleina» med Tofts nevnte signaturstemme i front – en herlig blanding av poetiske og humoristiske, lyse og mørke, låter i et imponerende, helhetlig spenn. Og selvfølgelig på klingende dialekt, noe som gjør nærheten til tekstene unik.” Stein Østbø, VG
Billetter kjøpes på Vipps 510775.
Billettpris 250,-
Medlemspris 200,-
Medlemskort 100,- , gjelder for 12 mndr.
Mulighet for kortbruk i døra , dersom billetter igjen.
... Les MerSe Mer

89 interessert  ·  11 går
The Bonanzas

The Bonanzas

apr 28, 11:00pm - apr 29, 2:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

The Bonanzas er et veletablert soul revival band fra Jæren. Sterkt inspirert av soundtrackene til filmer som The Blues Brothers og The Commitments så finner disse 13 personene sammen og leverer varmt trøkk gjennom mannlig og kvinnelig vokal, doble gitarer, hammondorgel og 6 personer i blåserekken. Repertoaret byr på alt det deilige som kom fra blant andre Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Pickett og så videre på 60 og 70 tallet.
Dette er med andre ord midt i blinken for deg som liker soulen din best slik den var før i tiden - og midt i blinken for deg som ikke liker å sitte stille på konsert.
... Les MerSe Mer

69 interessert  ·  19 går
KINE NESHEIM

KINE NESHEIM

apr 30, 7:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Kine Nesheim slipper sitt andre album til våren, og det feires selvsagt med turnè! Med seg har hun de faste resterende 2/3 av trioen, Lars Eirik Støle (synther, kisteorgel, trekkspill) og Jarle Strømsvold (gitarer og mandolin), og Kjetil Ulland på lyd.

Kine Nesheim var bare barnet da hun først gjorde seg bemerket som låtskriver og formidler. Hun var «Norges nye pop-håp» ifølge VG under By:larm i 2006. Men etter mange år i bransjen gikk lufta ut av ballongen, og Kine stoppet debutplata som skulle ut i 2010.

Siden den gang har Kine tatt nye, egne veier og står godt på egne ben som låtskriver og artist. Låten Bli fra debutalbumet i 2020 og Då eg såg deg sist fra 2021 ble begge listet hos NRK P1 og spilles enda hyppig. Kine har også sluppet låten "September" sammen med Tom Roger Aadland.

Disse har også turnèrt sammen i høst. Nå er det bare å glede seg til albumet som slippes våren 2023.

«Kine har en tendens til å få voksne menn til å grine – det er noe her som virkelig treffer der
det skal.» ... «Konserten er preget av uvanlig sterke låter, og det låter luftig, tett, spenstig og
vakkert!»
... Les MerSe Mer

24 interessert  ·  6 går
Nick Moss og Dennis Gruenling

Nick Moss og Dennis Gruenling

mai 2, 8:30pm - mai 2, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Chicagogitaristen Nick Moss har i flere år fått fantastiske anmeldelser både for konserter og utgivelser og selv ikonet Buddy Guy påstår at The Nick Moss band er noe av det beste fra blueshovedstaden Chicago på mange år. Han er en helt unik gitarist og låtskriver som er villig til å krysse grenser, gjøre endringer på den tradisjonelle bluesen for å hele tiden kunne utvikle seg som artist og gitarist. På den måten vinner han stadig nye fans hver gang han går på scenen. Hans overlegne talent er tydelig på sine studioalbum, men det er hans live-album og opptredener som får blueskritikerne til å sette ham i samme bås som noen av de største gitaristene i verden.I 2016 startet Nick et suksessfylt samarbeid med den anerkjente munnspilleren og artisten Dennis Gruenling,Chicagobluesen til Nick blir gjennom samarbeidet på en stilfull måte flettet sammen med Gruenlingsfengende swingrock til både fansen og bluespressens store glede.Sammen har degittutplatene The High CostofLowLiving( 2018 ) og Lucky Guy ( 2019 ) og under samarbeidet vunnet flere Blues Music Awards.2019: Best TraditionalBlues Male Artist og Best Instrumentalist –Harmonica2020:Band ofThe Year,Song oftheYearog Best TraditionalBlues Album oftheYear.The Nick Moss Band og Dennis Gruenlingjobber nå med et nytt album som forventes å slippes i 2023 og de skal endelig tilbake til Norge på en større turné i april, mai samme år. ANMELDELSER"Moss' class shines through, which builds into a showcase of his fluency on the six-string." Billboard.com" Den nerven, den feelingen og det trøkket som Nick Moss Band leverer live, er bortimot uten sidestykke." Bluesnews"On Lucky Guy!, Gruenling'sharp, along with the Midwestern intensity of Moss'blues guitar, is pure ecstasy" Vintage Guitar"Nick Moss and his band are in fabulous form." BluesBlastMagazine"Dennis Gruenlingis often hailed by his peers as oneof the world's best harmonica players.Now we know, he has even more skills" Elmore Magazine"Nick Moss is at the forefront of contemporary Chicago blues. His muscular, electric energy combines jaw-dropping guitar, gruff, soulful vocals and impassioned songwriting." Living Blues"Dennis is the 'The Real Deal' –one of the best harmonica players in the world today" World of Harmonica"Dennis Gruenlinghas become the new harp players' harp player...one of the most critically acclaimed of his generation" Juke Joint SoulArt & Music... Les MerSe Mer

19 interessert  ·  11 går
Finn Lizzy

Finn Lizzy

mai 5, 9:00pm - mai 6, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Finn Lizzy er et vaskeekte hardtarbeidende tributeband som er tro til låtene opprinnelige form, utrykk og energiske trøkk. Finn Lizzy har spilt en rekke jobber lokalt og har også rukket å spille på Norway Rock festivalen i Kvinesdal. Disse fem gutta spiller Lizzy med sjel, attitude og intensitet. Finn Lizzy er også fast backingband til Ruten Rocks – Norges største band.

Thin Lizzy unike sound oppstod i Irland med Phil Lynott i spissen som eminent frontfigur, låtskriver, vokalist og bassist. Med seg hadde han Brian Downey på trommer og diverse gitarister over årene, blant annet legender som Gary Moore, John Sykes, Scott Gorham og Brian Robertson.

Phil Lynott vokste opp alene med sin mor og som et farget barn på denne tiden i Irland var det ikke alltid like enkelt. Gjennom 1970-tallet ble Lynott ofte sammenliknet med Bruce Springsteen. Like etter hans død proklamerte Bob Dylan at Lynott «was a fucking genius». Hans irske bakgrunn og interesse for irsk folkemusikk farget ofte låtene med keltisk-inspirerte motiver og temaer.

Lynott var kjent for å kunne drive kompet alene sammen med trommene, med fravær av et annet akkordinstrument, som for eksempel gitar eller keyboard, mens begge gitaristene spilte to-stemte melodilinjer. I dag blir Thin Lizzy husket som et av de første hardrockbandene som benyttet seg av «doble gitarharmonier» – en teknikk som senere er blitt benyttet av bl.a. Judas Priest og Iron Maiden. Phil Lynott forlot denne verden på tragisk i 1986 men musikken og teksten lever videre for evig.

Denne sommeren er det 45 år siden live klassikeren «Live And Dangerous» kom ut. Kom til Påfyll fredag 5. mai og opplev selv disse klassikerne og mange flere bli fremført av Norges beste Thin Lizzy tribute band: FINN LIZZY

Finn Lizzy består av:
Bjørn Eikeskog: Vokal
Ole Andre Bergem: Trommer
Jon Trygve Stokka: Bass
Geir M. Kristiansen: Gitar/vokal
Einar Nysted: Gitar/vokal
... Les MerSe Mer

41 interessert  ·  5 går
VIDAR JOHNSEN i 50!

VIDAR JOHNSEN i 50!

mai 6, 2:00pm - mai 6, 4:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Vidar Johnsen har i 3 tiår vært ansett som en av landets aller største og mest spennende stemme samtidig som han er en unik tekstformidler og låtskriver.

Bli med på hans enestående og fasinerende musikalske reise fra hans enorme suksess som frontfigur i VAMP (1999-2007), som den ene halvdelen av den svorske suksessduo’n Vidar Johnsen & Peter Norberg (2007-2010) samt hans solokarriere som for alvor satte fart da hans første single som soloartist Inn i mitt liv kom ut i 2012.

Det sies at det er umulig å kjede seg på en Vidar Johnsen konsert. Humørfylt, passe uhøytidelig, glimt i øyet, selvironisk, tilbakeblikk og gode historier blandet med sterke og store musikalske øyeblikk. Det er det Vidar Johnsen handler om. Her kommer det hits på rad og rekke og vi kan nevne noen få klassikere som Månemannen, Fuglane vett, Den Morgenen, Tir N’a Noir, Duetten, Inn i mitt liv, Skjebnens ironi, På Vift, Evelina. Med over 15 000 000 streams og mer enn 600 000 fysisk solgte album er det hevet over en hver tvil at Vidar Johnsen er blandt våre aller største norskspråklige artister gjennom tidene.
... Les MerSe Mer

206 interessert  ·  17 går
Flop

Flop

mai 6, 9:00pm - mai 7, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Da er vi så heldige å få bandet FLOP fra Haugesund på scenen. Her snakker vi om en gjeng med rutinerte musikere som har holdt bandet i live i over 50 år.

Her er et band som har holdt på lenger enn de fleste, og "herjet" på utestedene i Stavanger og omegn med fulle hus og lange køer. Mange jobber på Alstor og Røde sjøhus samt de store jærdansene var med å bygge en stor fanskare her i distriktet.

Nå satser de på å møte gamle og nye fans med sitt solide repetoar fra pop, funk, soul og ballader.
... Les MerSe Mer

4 interessert  ·  1 går
The Swampy R&B Experience

The Swampy R&B Experience

mai 9, 8:30pm - mai 9, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

The Swampy R&B Experience er en gjeng med erfarne musikere, fra Stavanger og Sandnes musikkmiljø, som spiller New Orleans inspirert Rythm & Blues med accordion som en sentral del av lydbildet.
Svingende blues, zydeco og soul musikk med unikt særpreg.

Bandet:
Line Jørgensen - Vokal/Percussion
Svein Rosenberg - Piano/Orgel
Leif «Leffi» Bredland - Gitar/Kor
Roald Østhus - Accordion/Vokal/Gitar
Atle Helland Strøm - Trommer
Glenn "Gedda" Junger- Bass
... Les MerSe Mer

48 interessert  ·  16 går
Sjavn

Sjavn

mai 12, 9:00pm - mai 12, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Stavanger bandet Sjavn har lidenskap for Rock!
Sjavn spiller låter fra blant annet Kingdom Come, The Cult, Skid Row…
Bandet består av erfarne musikere som tidligere og nå er medlem av band som
«Trouble ( Morten Waage Trommis)», «Project Sonja- PS Maiden ( Sonja Husebø Vokalist)»,
«Los-Twangheads (Fabian Nunez Paredes Bassist)» og Damir Radan Gitarist.
Har dere lyst å oppleve en skikkelig rocka aften , ta turen på Påfyll 12. mai!:)
... Les MerSe Mer

14 interessert  ·  9 går
Hot FUEL

Hot FUEL

mai 13, 9:00pm - mai 13, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

GAMLE ROCKERE ROCKER BEST ?
Hot Fuel serverer evigunge rockeklassikere fra 70 og 80-tallet.
Gruppen ble etablert i 2013 og henter repertoaret fra Deep Purple, Bad Company, Bon Jovi, Free, ZZ Top , Bryan Adams, Van Halen, AC/DC, Def Leppard og andre merkesteiner fra rockens gullalder.

Bennech Lyngbø vokal.
Lansert i Europa og Japan med bandet On The Rise i 2003, og to år senere startet han Main Attraction, innen samme sjanger. Også som soloartist har Bennech markert seg, senest med utgivelsen Invisible Man.

Geir Aksnes keyboards og kor
Spiller også med LOADY (30 år sammenhengende), Perfect Game , Vetrhus Bluesband, Hardanger Rock Company, Andre Søfteland og de elendige og andre musikkprosjekter.

Leiv Tungesvik gitar og vokal
Kjent fra bergensbandene Gjennomslag, Blind Date og Rundtfunk med Kate Augestad.
Red Tape (Stavangerband).

Steinar Ora trommer
Tidligere med i Between the Mountains, BombFishing og Last Hippies ++.

Thore Transeth bass
Var med i PABB (Paradis Almost Big Band), The Soulmates band og Guilty Ducks.
... Les MerSe Mer

20 interessert  ·  4 går
Funkyfized

Funkyfized

mai 16, 8:30pm - mai 16, 11:00pm

Påfyll

Soulbandet Funkyfized er et kraftfullt band fra Stavanger med føttene godt plantet i soulmusikken fra 60. og 70. tallet. Soul som mange betegner som en salig miks av gospel, rythm & blues og funky rock har «spontane kroppsbevegelser» og høy energi som sitt kjennetegn. Når en kombinerer dette med 12 høypotente musikere med spilleglede som fornavn, og musikalsk sjarm som et våryrt kalvaslepp, må det bare bli fullt kjør…. Bandet består av kjente og rutinerte musikere med lang fartstid fra mange lokale band og forskjellige musikalske sjangre.

Bandet:
Vokal: Linn Kristin Berg og June Carling
Gitar: Alf Tengs-Pedersen
Bass: Duane Lenky Samuels
Trommer: Knut Inge Godal
Keyboard: Steinar Oldereide
Trompet: Joar Helgøy og Morten Salthe
Sax: Thor Mathias Solnes (ten) og Adriaan Schönhage (bar)


Inngang: 200,- ikke medlemmer og 150,- for medlemmer
På Goticket 170,- ikke medlemmer og 120,- for medlemmer
... Les MerSe Mer

35 interessert  ·  7 går
17. mai med Dickensbandet

17. mai med Dickensbandet

mai 17, 8:00pm - mai 18, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

17. mai er festdag, og alle festdager har sine tradisjoner. I 2022 startet vi opp med det bandet som garantert har turnert tradisjoner over lengst tid i Stavanger. Så hvorfor ikke bli med på en ny tradisjon på landets største festdag?

Bandet ble startet i 1989, som et jam band,og ble senere et fast husband hver søndag på Dickens Pub.

Bandmedlemmene har vært mange i årenes løp.Av orginalmedlemmer er det Jarle Børresen igjen.
Bandet har gitt ut 2 "live" cd, og nr 3, spilt inn i studio med tekster på Stavangersk ,ble utgitt 1 og 2 okt for noen år siden med påfølgende CD slepp. på Ivar Skei, 1 okt og Dickens 2 okt.Dickensbandet gikk en periode under navnet (Manna &) The Sundaze Gang, og de ga ut to album som dette.

Dickensbandet er det husbandet i Stavanger som har holdt på lengst, og har melodier som bandet spilte fra starten av.
Dickensbandet har hatt mange gjesteartister på scenen sammen med bandet, kan nevnes for.eks. gitaristen og keyboardisten i Delbert Mc Clinton band+ mange andre. Bandet har alltid holdt en høy musikalsk kvalitet,og har meget dyktige vikarer som stepper inn enkelte ganger.

Når Dickens bestemte seg for å starte på et nytt restaurant-konsept i 2019, betydde det slutten for Søndagsrocken og live-scenen . Dermed takket dickensbandet atter en gang for seg.

Medlemmer:
Bjørn I " Kissa" Kristensen, vokal
Gunnar Engen, bass, vokal
Jarle Børresen, keyboards, vokal
Alexander Flotve, gitar.
Raymond Lind, trommer
... Les MerSe Mer

15 interessert  ·  2 går
Cover Control

Cover Control

mai 19, 9:00pm - mai 19, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Ny dato
Bandet Cover Control har bandnavnet som en intensjon – å ha kontroll på et knippe utvalgte coverlåter innenfor blues-/pop-/jazz-/fusionsjangeren. Medlemmene har erfaring fra mange ulike musikalske prosjekter, men har en felles interesse for gode låter fra de nevnte sjangrene fra 70-, 80- og 90-tallet. På repertoaret står låter av blant andre Steely Dan, Stevie Wonder, Sting, Mezzoforte, Randy Crawford, Al Jarreau, og Jon Eberson Group.

Cover Control har følgende medlemmer: Marianne Røise (sang), Trond Ponce (gitar), Kjetil Askeland (bass), Gunnar Due Tungland (keyboard) og Ole Martin Hillesund (trommer).
... Les MerSe Mer

36 interessert  ·  17 går
Elg - Solo

Elg - Solo

mai 20, 9:00pm - mai 21, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Frontvokalisten i Dance With a Stranger har over flere år bygget opp egen solokarriere, og med tiden utviklet seg til å bli en av våre mest populære artister.
Hans evne til å formidle tekst og melodi med sin helt særegne vokal, ble sågar omtalt på Hver Gang Vi møtes, som «å lage kunst på TV».
ELG vant også tittelen «århundrets stemme» på TV2 i 2018.
Samme året gav han ut det Norskspråklige albumet «Ei merkelig tid», som er Elg`s 7 soloalbum
Elg gav nylig ut splitter ny singel NEW, og etter 2 år med restriksjoner grunnet Covid 19, ser vi fremover og gleder oss til å reise rundt og underholde publikum igjen

ELG er en familiekjær og samfunnsengasjert artist, oppvokst i Kristiansund hvor været har en stor plass i folks hverdag.
Dette gjenspeiler seg i flere av de Norske tekstene på hans siste album.
På scenen er han bedre enn noensinne. Det er sterke og jordnære tekster i ELGs univers noe publikum setter stor pris på.

En konsert med ELG består av flere låter fra det nye albumet, men også publikumsfavoritter fra hans tidligere album.
... Les MerSe Mer

238 interessert  ·  7 går
Power Combo

Power Combo

mai 23, 8:30pm - mai 23, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Power Combo ver etterhvert blitt et like etablert fenomen i Stavangers kulturliv som utepilsen i Vågen. I front står Steffen og Togga og hyler og vrir på strengene. De begynte på samme scene på 80-tallet og har siden dukket opp i uttallige sammenhenger både sammen der og hver for seg. Bandet har i tillegg en lei tendens til å ta publikums oppfordringer på alvor, selv om det ofte fører til ikke spesielt alvorlige versjoner av ønskelåter. Man skal ikke se bort fra at det kan forekomme overdoser av spektakulær gitaronani innimellom.

Band:
Steffen Schrøder Vokal
Togga Gundersen-Gitar - Vokal
Glenn Junger, Gitar
Daniel Uhlas - Trommer
... Les MerSe Mer

14 interessert  ·  5 går
Bjørn Kallevig i Viseklubben

Bjørn Kallevig i Viseklubben

mai 25, 7:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

«MOTORTØFF OG SØNNAVIND»
EIN MUSIKALSKE SOMMAROPPLEVELSE MED BJØRN KALLEVIG
SANG OG GITAR
Bjørn byr på ein nesten skyfrie times tid med sommarlige tonar og ord.
Han har henta kjente, og kanskje ukjente sommarsangar fra någen av de beste innen norsk og nordisk visekunst, og servere de med både alvor og glimt i aua.
Konserten bygge på tekstar av bl.a. Inger Hagerup, Andrè Bjerke, Niels Hausgaard, Benny Andersen, Alf Prøysen, Hans Børli, Rudolf Nilsen o.a., med melodiar av forskjellige komponistar.
Det blir viser om alt ein sommar kan innebera av lange dagar, lyse netter, goe sommarminner, slørblåe kveldar, kalde pils, skjærgård, svaberg, bading, seilas, blå himmel og hav m.m.m.
Her brygge det opp te sommarstemning uten verforbehold, men kanskje med et par godversskyer i horisonten.

Konsertinfo:
Ikke medlem: 250,-
Medlem: 200,-
Medlemskort: 100,- (gyldig 12 mnd.)
Billetter kjøpes på Vipps nr. 510775, alternativt i døra dersom billetter igjen.
Konsertstart: 20.00
Dørene åpner: 19.00
... Les MerSe Mer

21 interessert  ·  1 går
Paal Flaata

Paal Flaata

mai 26, 9:00pm - mai 26, 11:30pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Ny Dato.
Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden.

Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.

I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for "Amsterdam Stranded" 1998.

Som soloartist har Flaata gitt ut tilsammen 8 album; In Demand (2002) - Rain (2005) - Christmas Island (2007) - Old Angel Midnight (2008) - Wait By The Fire (2012) - Bless Us All (2014) - Come Tomorrow (2016) - Love And Rain (2017) - New Green Grass Will Grow (2022)

Facebook: www.facebook.com/PaalFlaata
... Les MerSe Mer

163 interessert  ·  32 går
The Naked Lunch

The Naked Lunch

mai 30, 8:30pm - mai 30, 11:00pm

Påfyll

The Naked Lunch består av et knippe hardtarbeidende musikere fra stavangerregionen som nå tolker den legendariske musikken til Steely Dan.

The Naked Lunch består av følgende musikere:
Hildegunn Gjedrem, vokal - En feminin og utvilsom twist i dette repertoaret. En sanger med egne prosjekter som bl.a. har samarbeidet med Snarky Puppy.
Phil McDermott, gitar - En norsk/irsk ettertraktet sessionmusiker.
Tomme Haukland - trommer - Som så ofte før er Tommi også denne gang med. En aktiv og attraktiv musikant og pedagog.
Inge Enoksen, keys - Den eneste i bandet med deltagelse i 2 MGP finaler som låtskriver. I denne sammenheng fråtser han i favorittmaterialet sitt.
Mikael Olsson, bass - Også i denne sammenheng bringer med seg sitt stilrene og elegante spill.
Morten Veire, sax og keys - Morten er det nyeste tilskuddet i bandet. En allsidig musikant som i denne sammenheng spiller sax og keys.
... Les MerSe Mer

17 interessert  ·  4 går
Tullprat, Pop og Pizza med Beat for Beat pianist Trond Nagell-Dahl og venner

Tullprat, Pop og Pizza med Beat for Beat pianist Trond Nagell-Dahl og venner

jun 1, 8:30pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Beat for Beat pianist Trond Nagell-Dahl tar med seg en av landets råeste vokalister Leif Anders Wentzel og bassist /gitarist Lars Endrerud til Musikkstuen Påfyll i Stavanger!
Et lite fenomen og verdens koseligste og minst pretensiøse show som ble født på Gjøvik flyttes nå til Stavanger. Tullprat, pop og pizza er som navnet tilsier en god dose tullprat, skjønnsang, varm humor og musikk med høy kvalitet. Her er det rimelig høyt under taket!
Det handler altså ikke om oppvisningsspising av pizza selv om trioen så absolutt er kapable til det! Velkommen til Tullprat, pop og pizza på Musikkstuen Påfyll.

Trond Nagell-Dahl - piano/vokal

Leif Anders Wentzel - vokal

Lars Endrerud - bass/gitar/vokal
... Les MerSe Mer

29 interessert  ·  2 går
SULT

SULT

jun 2, 9:00pm - jun 2, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

SULT ble etablert i november 2009 for å fremføre et bestillingsverk på den etter hvert så legendariske Tvangsfestivalen på Figgjo (Fajansefabrikken).
Det ble starten på et nytt rockeband som leverer norsk rock etter tradisjonsrik oppskrift, men med en egen twist.
Musikken er av det melodiøse slaget med underfundige tekster, råe gitar-riff og et hardtslående og tett komp ispedd et hint av progrock.

SULT har tidligere utgitt en CD – «Jeg har det» - som høstet god kritikk i media.
Bandet har spilt på en rekke festivaler og rockescener i Norge, hatt flere turnèer i NordNorge, samt supportjobber for band som CC Cowboys og Vamp.

SULT har hatt en liten «kunstpause», men er nå klar for å levere gammel og ny egenprodusert musikk til publikum på Påfyll den 2. juni
... Les MerSe Mer

20 interessert  ·  2 går
Starfish Enterprise

Starfish Enterprise

jun 3, 2:00pm - jun 3, 4:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Starfish spiller coverlåter fra Soul/Jazz & Funk/pop sjangeren,
med låter fra bla; Nat King Cole, L. Cohen, Stevie Wonder, Sting, Prince, Tom Waits, Toto, mfl.

GRATIS INNGANG.

9 interessert  ·  4 går
Starfish Enterprise @ Påfyll

Starfish Enterprise @ Påfyll

jun 3, 2:00pm

Påfyll

Sett av noen timer på lørdags ettermiddag til Tedans/ Champagnelunch på Musikkstuen Påfyll.
Her blir det et bredt spekter fra Soul/Jazz & Funk/pop sjangeren,
med låter fra bla; Nat King Cole, Duke Ellington, L. Cohen, Prince, Tom Waits, Toto, mfl.

Kom, kom..

Siden det er Musikkens dag 03. Juni, så er gratis adgang 😉

18 interessert  ·  5 går
Kurt Ove Mæland + Support: Siri Olstad

Kurt Ove Mæland + Support: Siri Olstad

jun 3, 9:00pm - jun 3, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Etter en mørk periode med kreftsykdom og nyretransplantasjon er endelig Kurt Ove Mæland tilbake med ny musikk.

Kurt Ove Mæland ble født blind men har ikke latt seg stoppe av dette. “Som barn fikk jeg lov til å utfolde meg, synet var ikke en begrensning. Jeg fikk låne moped og kjørte rundt med nabojentene bakpå, og jeg klatret opp på de største fjellknausene. Det har gjort at jeg tør å kaste meg ut i ting.”, forteller Kurt Ove. Kanskje er det en del av denne oppdagerånden han har funnet tilbake til på "I mitt hus".

Siden platedebuten "Takk" i 2014, gjennom utallige konserter og den alltid vanskelige oppfølgeren som kom i 2016 har Kurt prøvd å skjære ned det musikalske uttrykket og tenke enklere og nærmere essensen i låten. Uttrykket på "I mitt hus" er fanget via lek og oppdagelsesturer, inn i spennende lyd og klanglandskap som er blitt til dels i pandemiens hjemmeværelse og dels i felles musikalsk utfoldelse i studio med låtskriver, band og produsent.

Med seg på scenen har han:
Marius Mathisen - trommer/perkusjon, Einar Kaslegard - bass, Terje Tjervaag - gitar/synt, Hildegunn Pernille Mellingen - kor, Eirik Børsheim - tangenter, Dag Roness - gitar

Det er også en glede å dele at Siri Olstad vil varme opp publikum med sin nydelige musikk før Kurt Ove Mæland og band inntar scenen.
... Les MerSe Mer

11 interessert  ·  8 går
The Henchmen

The Henchmen

jun 6, 8:30pm - jun 6, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Bjørn Eric tar med seg en rutinert gjeng som til vanlig har sitt virke i mange lokale band. The Henchmen er et samspilt og rutinert band som spiller regelmessig på forskjellige scener i distriktet. I bluesklubben gleder de seg til å spille reinspikka blues! Både sanger fra egne utgivelser og versjoner av blueslegendenes mangfold.

Erik Zahl - gitar/vokal
Sven I Bjørnevik - keyboard
Glenn Gedda Junger - bass
Tory Raugstad - trommer
... Les MerSe Mer

9 interessert  ·  2 går
MORGAN KANE 50ÅR - Av og med Benny Borg

MORGAN KANE 50ÅR - Av og med Benny Borg

jun 9, 9:00pm - jun 9, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

I januar 1973 erobret «Balladen Om Morgan Kane» førsteplassen på den første Norsktoppen -og det av en svenske! Det ble startskuddet på en karriere som har vart i, ja nettopp, 50 år - en karrierereise uten sidestykke i Norsk Showbiz-historie. I 1970-og 80-årene tapetserte Benny Borg Norsktoppen med den ene hiten etter den andre. Ved ett tilfelle hadde han hele fire låter liggende der samtidig!

Balladen om Morgan Kane 50 år blir med andre ord en hitparade av en konsert hvor du også får historien bak låtene og karrieren til svensken som endelig er blitt norsk.
... Les MerSe Mer

94 interessert  ·  6 går
MORGAN KANE 50ÅR - Av og med Benny Borg

MORGAN KANE 50ÅR - Av og med Benny Borg

jun 9, 10:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

I januar 1973 erobret «Balladen Om Morgan Kane» førsteplassen på den første Norsktoppen -og det av en svenske! Det ble startskuddet på en karriere som har vart i, ja nettopp, 50 år - en karrierereise uten sidestykke i Norsk Showbiz-historie. I 1970-og 80-årene tapetserte Benny Borg Norsktoppen med den ene hiten etter den andre. Ved ett tilfelle hadde han hele fire låter liggende der samtidig!

Balladen om Morgan Kane 50 år blir med andre ord en hitparade av en konsert hvor du også får historien bak låtene og karrieren til svensken som endelig er blitt norsk.
... Les MerSe Mer

10 interessert  ·  1 går
Jam Session

Jam Session

jun 13, 8:30pm - jun 13, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Så var det igjen klar for en av våre populære jamsessions.

Dette er kvelden hvor alle våre musikalske bluesvenner får mulighet til å vise hva de kan. Forhåpentligvis får vi også stifte bekjentskap med nye spennende artister.

De som vil entre scenen denne kvelden, tar gjerne ta med seg eget instrument, alt fra sangstemme, gitar, blåseinstrument, fløyte, munnspill, munnharpe, rytme- og rasleinstrumenter, bass og andre ting. Piano er på plass og klar til bruk.

Og kveldens jamvert er selvfølgelig Arne Kolstad som på sitt sedvanlige vis har full kontroll i rekkene.
... Les MerSe Mer

16 interessert  ·  5 går
The Real Neils

The Real Neils

jun 17, 2:00pm - jun 17, 4:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Vi er 6 karer som er uenige om mye, men som er enige om en ting: Neil Young er sjefen. Og vi liker å spille. The Real Neils er vårt lille lidenskapelige hobbyprosjekt og en hyllest til en av rockens store låtskrivere. En artist som aldri har vært helt inne men som definitivt aldri har vært ute. Vi har etterhvert nærmere 70 Neil Young-låter på repertoaret. Fra de gamle til de helt nye. Noe mykt akustisk, noe tungt elektrisk, og noe midt i mellom. Men alt i den neilske ånd. Som sjefen sjøl sa det: It's all one song.

www.therealneils.com/
myspace.com/therealneils
www.rogalyd.no/artist/the-real-neils-0
bandfortheday

www.flickr.com/
www.unsignedbandweb.com
The Real Neils on Facebook
... Les MerSe Mer

35 interessert  ·  1 går
En dags pause - En hyllest til Jahn Teigen

En dags pause - En hyllest til Jahn Teigen

aug 12, 9:00pm - aug 13, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Da Jahn Teigen forlot oss 24.februar 2020, etterlot han en sjelden musikalsk arv til oss alle. Han er vel en av våre mest populære artister gjennom en karriere på bortimot 50 år. Han var en artist som favnet alle, fra Bestemor til mors lille Ole.

En Dags Pause er et band som vil hedre Jahn Teigen. De var allerede igang når Teigen forlot oss, og fikk en aksept av artisten selv til å gjøre det. En kveld med dem, er en reise i 50 år med allsang. Det er først når du opplever alle disse sangskattene, hvor du skjønner hvilken artist og låtskriver Teigen var. Med sanger som «Mil etter mil», «min første kjærlighet», «En fin dag»,«optimist» og «det vakreste som fins», så får du en kveld hvor allsangfaktoren sitter løst. I tillegg vanker det en historie eller ti fra frontmannen Roar Antonsen.

«En dags pause» består av rutinerte musikere fra østlandet med 1000 -
vis a spillejobber bak seg, som ønsker at nettopp du skal kose deg med en helaften musikk av en av Norges største artister.

En Dags Pause består av:
Roar Antonsen - sang, akustisk gitar
Gry Lepsøe - sang
Fredrik Fernando Nilsen - tangenter, kor
Frode Spidsberg - gitar, kor
Rune Bergflødt - bass, kor
Egil Johnsrud - trommer, kor

Konsertstart kl. 21.00
Dørene åpner kl. 19.00
... Les MerSe Mer

60 interessert  ·  10 går
BON SCOTCH - A tribute to AC/DC & Bon Scott

BON SCOTCH - A tribute to AC/DC & Bon Scott

aug 19, 9:00pm - aug 19, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Tributebandet BON/SCOTCH er en hyllest til AC/DC og Bon Scott, og bestar av et solid knippe innbarka rockefantaster som mener at folk fortjener a se sceneshowet og høre soundet til AC/DC's første lineup. Det er derfor lagt ned mye arbeid i a skape det trøkk og karisma som skal til for at konsertopplevelsen skal kunne male seg med showet til moderbandet under siste halvdel av 70-tallet. Sa til alle som forbanner seg over at dere aldri fikk oppleve det virkelige AC/DC – her er deres sjanse til a kunne nyte dette!

Bon Scotch har holdt det gående siden 2006, spilt mye rundt i Norge og har ogsa gjort konserter i Tyskland.


NETTSIDE og VIDEOER:
www.bonscotch.com


KONSERTANMELDELSER:

«Bon Scotch er siste rett på menyen, og bandet som hyller Bon Scott sitt virke i ACDC svikter heller ikke. Bandets fremste eksponenter, Alfgus Romeo og Bon Voyage, ser ut som reinkarnasjoner av sine idoler, og det blir et lurveleven av en avsluttende konsert. Publikum er i en egen nirvana tilstand, og det blir ikke bedre når vi får sekkepipe på ««It’s A Long Way To The Top» og striptease ala Angus på «Bad Boy Boogie». Det synges, ropes og gestikuleres over en lav sko, og kvelden kunne faktisk ikke vært bedre.»
Monsters Of Rock, Kopervik 2022 – journalist Ove Ringdal (Scream Magazine)

----

«Da AC/DC nesten besøkte Mandal.
Første lørdagen i mars kunne en tro at selveste AC/DC hadde tatt turen innom Sjøboden Live Scene i Mandal. Imidlertid var det «bare» det fantastiske tribute-bandet Bon Scotch som holdt
konsert. Og for et fyrverkeri av en konsert det ble!
Bon Scotch har tolket AC/DC i mange år. Siden 2006 har de fartet land og strand rundt, og i utlandet med, med sitt forrykende show satt sammen av godbiter fra AC/DC storhetstid. Tiden med Bon Scott, med andre ord epoken 1974-1980. Tiden da bandets største hits ble produsert.
Låter som folk kjenner godt den dag i dag, nærmest uansett hvor gammel eller ung en er. Låter som folk villig vekk synger med på. Noe publikum så absolutt gjorde denne lørdagskvelden på
Sjøboden Live Scene. (...)
Det er fantastisk å se hvordan denne musikken har innvirkning på publikum. Det er kanskje ikke så rart at publikum blir engasjert, da, når en ser hvor engasjert bandet er. Spesielt vokalist «Bon Voyage» og gitarist Alf «Alfgus Romeo» Holme, de er høyt og lavt. Helt i Bon Scott / Angus Youngs ånd. (...) En stor takk til Bon Scotch for en varmende opplevelse av en konsert!»
Mandal 2022 – journalist og fotograf Svein Frydnes (Festivalguiden)
... Les MerSe Mer

38 interessert  ·  6 går
DE UBRUKELIGE i Viseklubben

DE UBRUKELIGE i Viseklubben

aug 24, 7:00pm - aug 24, 10:30pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

De Ubrukelige er et viseband i spagaten mellom nord og sør, kyst og storby, nordnorsk direkthet og fransk temperament. Bandet ble til i 2015 som en musikalsk oppreisning etter at vokalist Christine Henriksen (Finnsnes/Oslo) og gitarist Hallvard Høiberg (Notodden/Oslo) fant et fellesskap i at begges tidligere prosjekter gjorde kassasuksess etter at de hadde forlatt skuta. Resultatet ble en oppvisning i kreativitet og skriveglede, selvransakelse ispedd svart humor, historiefortelling og stor musikalitet.

Knekke Knoka Brenne Bru er De Ubrukeliges andre studioalbum og oppfølgeren til Sukker og margarin fra 2019. Der debuten var et humørfylt overflødighetshorn med skamløse referanser til Edith Piaf, røsker andrealbumet hardere i alvoret. Knekke Knoka Brenne Bru er en plate hvor selv tittelen knaker i sammenføyningene, der låtene kretser rundt forsøkene på å finne fram til seg selv igjen når livet knekker på midten. Resultatet er en samling tekster om å samle tråder fra fortid og nåtid, havsliv og byliv, lengselen etter det første kysset, lidenskap på avveie, resignasjon, forsoning og en åpning for noe nytt.

I ensemblet har de med seg sin faste besetning bestående av Christine Henriksen på vokal, fiolin og bratsj, Hallvard Høiberg på gitarer, Anders Lillebo på trekkspill, fløyte, piano og trøorgel, Håkon Høiberg på gitarer, Rikard Toften Holst på kontrabass. På toppen av det hele bæres rytmeseksjonen av Norges kanskje beste perkusjonist Elisabeth Mørland Nesset, som er gjestemusiker på plata. Albumet er produsert og mikset av Bård Ingebrigtsen og mastret av Karl Klaseie i Øra Mastering.

De Ubrukelige vant Norsk Viseforums artiststipend i 2019 og platedebuterte med Sukker og margarin samme år. De spiller på festivaler så vel som intime viseklubber og har gjort jobber for både Trænafestivalen, Egersund Visefestival og Kråkeslottfestivalen på Senja, samt landets flotteste bukett av visescener, som Spelt i Tromsø, Ogna Scene på Jæren, Josefine og SALT i Oslo.

Knekke Knoka Brenne Bru gis ut på Olivias Rekorder 28.april 2023.

Billetter kjøpes på Vipps 510775.

Medlemskort 100,- , gjelder for 12 mndr.
Billettpris 250,-
Medlemspris 200,-
Mulighet for kortbruk i døra , dersom billetter igjen.
... Les MerSe Mer

2 interessert
Petty Cash

Petty Cash

aug 25, 9:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

PettyCash ruller videre på sin Ghost town turne med sin eventyrblanding av cover og egne låter.
Melodiøs sørstatsrock fra sørfylket som garantert lokker frem godfølelsen.
Vi er inspirert av everlasting band som the Rolling Stones med et lydbilde speilet i Black Crows og Blackberry Smoke.
Kom og ta et magadrag av denne fengende eventyrblandingen og ha det knallgøy sammen med oss.

Besetning: (7 stk.)
• Christoffer Birkeland (Vokal)
• Maria Eike (Vokal)
• Geir Inge Røkbuvold (Gitar)
• Ronny Monsen (Bass)
• Svein Kåre Navrestad (Trommer)
• Kai David Engejordet (Orgel og Piano)
• Audun Surdal (Gitar)
... Les MerSe Mer

10 interessert
Fnisekompaniet

Fnisekompaniet

aug 31, 9:00pm - aug 31, 10:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Fnisekompaniet talkshow
m/Mari Hauge, Pål Schreiner og Andreas Lagesen

22 interessert  ·  2 går
Black Saddle

Black Saddle

sep 2, 9:00pm - sep 2, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Black Saddle spiller musikk fra Deep Purple, Rainbow og Whitesnake.

Dette er tidløs musikk som mange har et forhold til. Whitesnake og Deep Purple er fortsatt aktive og selger stadig ut arenaer.

Black Saddle:
Anne Mette Leivestad - Vokal
Camilla Ueland Torp - Vokal
Lars Cato Kvaal - Gitar
Sveinung Gundersen - Trommer
Fredrik Kverneland - Orgel
Sigfred Opheim - Bass
... Les MerSe Mer

6 interessert
Amber

Amber

sep 9, 2:00pm - sep 9, 4:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Tøm gospel, folk, country, blues & jazz i ei bøtte og rist godt. Der har du AMBER.

AMBER serverer håndspilt vare fra artister som Norah Jones, Eric Clapton, Eva Cassidy, Bob Dylan, Michael Jackson, Sheryl Crow, Hoagey Carmichael m.fl - pakket inn i en cool, dempet atmosfære.

Her oser det av sjel. Og respekt for de gamle mesterne. Dette er primært musikk for et lyttende publikum, fremført av drevne musikere med lang fartstid:

Ørjan Kjos - Bass - Mannen som spiller i 1000 band. Over 30 års fartstid som musiker, mange av dem på heltid.

Tom Weum - Vokal /gitar - Heltidsartist. Komiker, musiker, låtskriver og gitarist. Her får han brukt både talegaver og musikalitet.

Tory Raugstad - Trommer / perc - Heltidsartist. Multi- instrumentalist. Flittig brukt både i studio og på scener lokalt og nasjonalt.

Thorbjørn E Gunnarsen - Keyboards - Ringrev med «blått» musikerblod. Spiller groovy, skjeivt, presist og smakfullt på samme tid. Sjelden vare
... Les MerSe Mer

1 interessert  ·  3 går
ÅLLVELTES

ÅLLVELTES

sep 9, 9:00pm - sep 9, 11:45pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Da er endelig ÅLLVELTES tilbake i byen - bandet som oser av jær-energi. Bandet har spilt sammen fra ca 1990 og med full blåserekke og noen av Jærens mest erfarne musikere, spiller dette bandet en heftig mix av Rythm & Blues, Boogie og Soul ispedd en kraftig dose Fersk Råkk´n Råll!
Repertoaret er gjenkjennbart, dansbart, diggbart og lyttbart – så her er det best å komme seg i danseskoene og innta Påfyll i god tid!

Bandet består av:
Ola Hegrestad - Vokal
Torstein Obrestad - Piano / Orgel
Helge Nordbrønd - Bass
Knut Engelsgjerd - Gitar
Leiv Arve Lagestrand - Slagverk
Arne Bekkeheien - Perkusjon
Leif Inge Håland - Saksofon
Frode Hagerup - Trombone
Kjetil Fuglestad - Trompet
... Les MerSe Mer

50 interessert  ·  7 går
Neil Wilde & The Blue Masters

Neil Wilde & The Blue Masters

okt 3, 8:30pm - okt 3, 11:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Guttene er sammen igjen etter en pause på 24 år etter å ha forfulgt sine egne personlige mål. Nå er det på tide gjenopplive gnisten som gjorde dette bandet så populært på 1990-tallet med litt flott rockende rythm & blues, roots og boogie woogie-musikk.
På disse konsertene vil bandet fremføre noen klassiske standarder i tillegg til sanger skrevet av Neil Wilde/Tony Burton tilbake i 1994.
Hvis du vil være med på denne nostalgiske gjenforeningen, kjøp billett tidlig dette vil være spesielle show.
... Les MerSe Mer

15 interessert  ·  3 går
Taking Back October

Taking Back October

okt 7, 9:00pm - okt 8, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Taking Back October er et rockband fra Rogaland som består av medlemmer med lang erfaring fra Rogalands musikkmiljø. Bandet ble etablert i 2019 av Lars Martin Aasgård (Diamond Dogs - David Bowie Tribute), Svein Ove Netland (tidl. PaDIOna - Dio Tribute) og Jan Cato Traa (Ovërhead - Motörhead Tribute), når de fant ut at de ville skrive sin egen musikk i stede for å spille noe andre hadde laget. De fikk med seg Fredrik på Hammond og kombinerte sine bakgrunner fra Rock, Punk og Blues for å gi låtene et eget lydbilde. I senere tid har bassisten Rolf Nymark (kjent fra bla. Cirkus Larsen og Howlin HoundDogs) blitt med i rekkene, etter at Paul Ueland forlot bandet.

«Vi tenker ikke på sjanger. God musikk er det som er låter fett i ørene»

Med energisk gitar, kraftig vokal og krydret Hammond, vil publikum få servert et spennende lydbilde og musikkopplevelse med Taking Back October.

Bandet består av:
Lars Martin Aasgård (Vokal)
Svein Ove Netland (Gitar)
Jan Cato Traa (Trommer)
Fredrik Kverneland (Keys)
Rolf Nymark (Bass)Følg Taking Back October:
Facebook: www.facebook.com/TBOctober
Instagram: www.instagram.com/takingbackoctoberband/
Website: www.takingbackoctober.com
Spotify: spoti.fi/2ZhxFu4
YouTube: www.youtube.com/channel/UCrYI-4wY8a2pRjK829_HptA
... Les MerSe Mer

7 interessert  ·  1 går
Pakkers

Pakkers

okt 21, 9:00pm - okt 22, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Pakkers har reist land og strand og spelt på både små og store scenar, visefestivalar, musikkfestivalar og eigne konsertar. Dette er feststemt folkrock/ americana/countryrock med norske tekstar. Eller ekte sjømannsrock som bandet sjølv seier. Bandet har vore velsigna med gode anmeldelsar opp gjennom åra.

«.. Men om tekstene er gode og levende, så er den musikalske innpakningen enda bedre. Der Vamp lener seg til fele og fløyte, viser Pakkers, i likhet med Hellbillies, at de kan utføre solid håndverk når det kommer til elektrisk gitararbeid. Der Hellbillies stiller opp i en Albert Lee- og Bill Kirchen-inspirert amerikansk countryrock-ånd, fremstår Pakkers som i en mer villstyrlig, temperamentsfull og dramatisk drakt på dette albumet.

Kombinasjonen av herlige gitarlicks og melodikarakterer som kommer frem gjennom strengene gjør «La Hammaren Slå» til en stor lytteopplevelse.

Med det vestlandske temperamentet og karakterene, brisen fra vest som til tider kjennes litt irsk, er Pakkers en åpenbaring i det norske musikkbildet i dag. Og får du inntrykket av at det bare er gitarene som utmerker seg på «La hammaren slå», så kan det tilføyes at spesielt bruken av trekkspill, men også mandoliner, steelgitarer og tangentinstrumenter, gjør sitt til å forsterke en frodighet som er sjelden kost på en norskspråklig plateutgivelse..»
(ABC nyheter om La Hammaren Slå)

«Haugesund-bandet følger i sporene til Vamp og Vestlandsfanden, men har dratt til rockeskruen enda noen omdreininger. De morsomme tekstene har en slagside mot det ramsalte maritime, men her er også bittersøte erfaringer.»
(Øyvind Rønning, Dagbladet om Redningsmann)

Bandets 20 års jubileum blei markert med singelen Ut i det blå der dei fekk med seg Karmøys eldste boyband, shantykoret Slogmåkane. Og Ut i det blå er ein låt i god Pakkers-tradisjon. Ei fortelling om ein som skal ut på ei ferd der han ikkje kjenne reisemålet.
Er dette siste reis? Siste seilas? Nei! Tvert i mot er det meir musikk på gong frå Vindafjord-kvartetten. Nyaste utgiving er «Fett på knokane» - ei nyinnspeling av Reidar Brendeland og Vestlandsfanden si originallåt frå albumet "Vestlandsfanden " 1982. Songen blei innspelt i ABC sitt studio i samband med Brendelands 70-årsdag, som ei av fleire «artist-gåver» til heidersmannen frå Sauda.


Konsertstart 21:00
Aldersgrense 23 år
Dørene åpner 20:00
... Les MerSe Mer

28 interessert  ·  5 går
Midnight Ramblers

Midnight Ramblers

nov 4, 9:00pm - nov 5, 12:00am

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Etter fullt hus og fantastiske tilbakemeldinger, er vi klare for å gjenta suksessen.

Tributebandet Midnight Ramblers fra Stavanger «are still rolling» og med sin hyllest til The Rolling Stones vil Påfyll få en god dose av de beste stoneslåtene fra scenen lørdag 4 november.

Midnight Ramblers er et «Rolling Stones» tributeband som ble dannet i 1990 og har base i Stavanger. I løpet av mer enn 30 års fartstid har Midnight Ramblers holdt konserter over hele Norge, i Sverige og Danmark. Bandet har fått rykte på seg for å treffe Stones’ live sound fra gullalderen (1967-1977). Bandet består av 9 musikere som tar publikum med på en reise gjennom noen av Stones’ beste låter og har spilt konserter i alle formater fra klubb til festivaler. Midnight Ramblers har samarbeidet med en rekke dyktige og kjente artister, deriblant Claudia Scott og Blondie Chaplin og bandet fikk ros av selveste Bill Wyman etter sin supportjobb da han spilte i Stavanger konserthus i 2001.

«It’s Only Rock’n Roll, And We Like It!»
... Les MerSe Mer

73 interessert  ·  8 går
Dansk Aften - en hyllest til Kim Larsen og Gasolin

Dansk Aften - en hyllest til Kim Larsen og Gasolin

nov 11, 9:00pm

PåfyllKirkegata 36Stavanger,4006 Kart

Vi hyller Kim Larsen og Gasolin på Musikkstuen Påfyll midt i sentrum av Stavanger. For å gjøre det skikkelig har vi to band på scenen denne kvelden: Cirkus Larsen og FullGas'. En heldansk aften med allsang, bajer og røde pølser!

FullGas:
Katja Hansen - vokal
Ivar Oliversen - bass
Sean Theiss - gitar
Arvid Gjerde - trommer
Jarle Børresen - keyboard
Ronny Hagen - gitar

Cirkus Larsen
Steinar H.Bø - vokal
Kristina Eriksen - keyboard
Håvard Hommeland - bass
Svein Harald Kleppe - trommer
Kristoffer Brække - gitarist
... Les MerSe Mer

585 interessert  ·  33 går